Καμπίνα μονόπτυχο NUDA 12

Print
Description

Έχετε μπανιέρα? Δεν θέλετε να βάλετε καμπίνα για να είναι ο χώρος σας ελεύθερος? Θέλετε όμως να προστατεύσετε το έπιπλο του μπάνιου σας με κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό? Τοποθετήστε το μονόπτυχο σταθερό μπανιέρας της σειράς NUDA 12 το οποίο ναι μεν δεν κλείνει το χώρο σας, αλλά σας λύνει το πρόβλημα , δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο. Δικής μας παραγωγής, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, σε συνδυασμό με κρύσταλλο ασφαλείας 8mm, σε διάφανο ή αμμοβολή φθορίου. Στο συγκεκριμένο μοντέλο προσθέτουμε πετσετοκρεμάστρα οριχάλκινη επιχρωμιωμένη. Οι βίδες συναρμολόγησης είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να μην σκουριάζουν. Τα κρύσταλλα είναι ασφαλείας (tempered), σε περίπτωση που σπάσουν γίνονται ρυζάκι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση τραυματισμού. Στην συγκεκριμένη καμπίνα παρέχεται εγγύηση εφ’ όρου ζωής στα ανοξείδωτα προφίλ, εκτός κρυστάλλων. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς επιθυμείτε.

Η νέα σειρά NUDA είναι κατασκευασμένη από κρύσταλλα ασφαλείας πάχους 8mm, τα οποία παραμένουν πάντα καθαρά, χάρις στην ειδική επίστρωση nano tecnology που διαθέτουν. Το νερό γλυστρά αφήνοντας πίσω του λείες, καθαρές επιφάνειες, χωρίς ενοχλητικά υπολείμματα αλάτων.

Επιπλέον, έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να είναι ακόμα πιο ανθεκτικά στην θραύση, συνδυάζοντας την ασφάλεια και αισθητική.