Καμπίνα ντουζιέρας NUDA 08

Print
Description

Εάν χρειάζεστε μια καμπίνα στο χώρο σας ανάλαφρη, λειτουργική που σύγχρονος αναδεικνύει τον σχεδιασμό του μπάνιου σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την σειρά NUDA 08. Καμπίνα ντουζιέρας παραλληλόγραμμη , με μια πόρτα ανοιγόμενη μέσα ή έξω και σταθερό κρύσταλλο στην ίδια ευθεία , σε συνδυασμό με πλαϊνό σταθερό. Δικής μας παραγωγής, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, σε συνδυασμό με κρύσταλλο ασφαλείας 8mm, σε διάφανο ή αμμοβολή φθορίου. Στην συγκεκριμένη καμπίνα ντουζιέρας προσθέτουμε αντηρίδα και μεντεσέδες οριχάλκινους, επιχρωμιωμένους για την αποφυγή ταλάντευσης του κρυστάλλου. Οι βίδες συναρμολόγησης είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να μην σκουριάζουν. Τα κρύσταλλα είναι ασφαλείας (tempered), σε περίπτωση που σπάσουν γίνονται ρυζάκι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση τραυματισμού. Στην συγκεκριμένη καμπίνα παρέχεται εγγύηση εφ’ όρου ζωής στα ανοξείδωτα προφίλ, εκτός κρυστάλλων. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς επιθυμείτε.

Η νέα σειρά NUDA είναι κατασκευασμένη από κρύσταλλα ασφαλείας πάχους 8mm, τα οποία παραμένουν πάντα καθαρά, χάρις στην ειδική επίστρωση nano tecnology που διαθέτουν. Το νερό γλυστρά αφήνοντας πίσω του λείες, καθαρές επιφάνειες, χωρίς ενοχλητικά υπολείμματα αλάτων.

Επιπλέον, έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να είναι ακόμα πιο ανθεκτικά στην θραύση, συνδυάζοντας την ασφάλεια και αισθητική.